INA VELEPRODAJA

Brodska goriva

INA proizvodi odnosno prodaje brodska goriva destilatnog i ostatnog tipa koja se koriste za pogon brzohodnih dizel motora. Kvaliteta brodskih goriva usklađena je s Uredbom o kvaliteti tekućih naftnih goriva, normama HRN ISO 8216-1. Ostatna brodska goriva imaju i dodatnu brojčanu oznaku koja odgovara najvišoj dopuštenoj kinematičkoj viskoznosti u mm2/s pri 50 °C za pojedini tip brodskog ostatnog goriva.

INA nudi dvije grupe brodskih goriva:

  • brodsko gorivo destilatno: FDMA,
  • brodska goriva ostatna: F RME 180 i F RMG 380.

Brodsko gorivo destilatno

Brodsko gorivo destilatno (Fuel Destillate Marine-FDMA) koje je namijenjeno za pogon brodskih dizel motora na bazi Gasoil-a 0.1% S. FDMA udovoljava kakvoćom Uredbi o kvaliteti tekućih naftnih goriva.

Ukoliko ste zainteresirani za proizvod FDMA ili su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nam se obratite putem sljedećih e-mail adresa:

  • Za isporuke goriva brodovima na domaćem tržištu: YachtBunkering@ina.hr, ukoliko su Vam potrebne informacije vezane uz isporuku goriva brodovima na domaćem tržištu.
  • Za isporuke goriva brodovima u izvozu: Bunkering@ina.hr, ukoliko su Vam potrebne informacije vezane za isporuku goriva brodovima u izvozu

Brodska goriva ostatna

Ako ste zainteresirani za brodska  goriva ostatna možete nam se obratiti putem sljedećih e-mail adresa:

  • YachtBunkering@ina.hr, ukoliko su Vam potrebne informacije vezane za isporuku goriva brodovima na domaćem tržištu.
  • Bunkering@ina.hr, ukoliko su Vam potrebne informacije vezane za isporuku goriva brodovima u izvozu.